Hangulatjelentés

Hangulatjelentés

Megmondások hete!

2017. október 29. - DiniD

Nyáron rengeteg csodálatos embert ismerhettem meg, köztünk jó pár nagyon jó szakembert is. A minap egyik mérkőzésünk után szóba elegyedtünk és kiderült, hogy szerinte többre vagyok hivatott. Ugyanezen a napon pár perccel előtte egy másik szintén jó szakember pedig beszélgetésünk során azt mondta, hogy sokat várok az emberektől. 

Ezek azért elkezdtél piszkálni a fantáziámat, hogy vajon mit is kellene ebből kihozni. Gondolkodtam, gondolkodtam, Cseh Tamás csak szólt és szólt, aztán egyszer csak jött, jött a megmondó. Először a felnőtt lányoknak, aztán a kisebb, de már magukat felnőttnek gondolt tanítványoknak, és végül a nagyközönségnek. Kijött, kinn van, de nem lettem nyugodtabb. Közben továbbgondoltam azért másik vonalon is a dolgokat és elkezdtem készülni erőnlétileg. Megbeszélve, időpontok fixálás alatt, és irány a Karika!!

Megmondások közül a publikus:

https://www.facebook.com/floorball.live/posts/1778817362141546

Aztán a megmondásokat nem csak írtam, hanem olvastam is, akinek esetleg van még kis kedve olvasgatáshoz, akkor mindenképpen ajánlanám a következő kettő elgondolkodtató irományt:

http://hasznaldfel.hu/2014/01/szokratesz-harmas-szuroje.html

https://alfahir.hu/2017/10/27/rendszervaltas_y_generacio_35_90_es_evek

És a legjobbat majdnem kihagytam, megvan a legújabb tanfolyami időpont, még idén indul a képzés, haladunk!! 

No hard rock, mindentbele! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://dindini.blog.hu/api/trackback/id/tr8413115780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása