Hangulatjelentés

Hangulatjelentés

Egyenes vonal

2018. április 09. - DiniD

Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam be. 

Majd ígértem, hogy Hollandiából jelentkezem, mert az jó lesz. Sajnos nem tudtam megtenni, biztosan elkényelmesedtem, de nem a legjobb körülmények vártak ránk. Szakmailag nagyon hasznos és jó program volt ez, a negatív részét meg inkább nem mondom, mert nem látom értelmét. Apropó tulipánt sem hoztam, és fapapucsban sem táncoltam, ellenben legalább sikerült egy párszor nekem is edzeni.

Visszatérve Magyarországra már készültem is nagyon a Bellator gálára, ahol a Kölyök ismét ketrecbe lépett. Nagyon becsülöm a kitartását és szorgalmát, meg fogja csinálni, mert most is megcsinálta. Péntek este zseniális kiütéssel szépítette tovább a statisztikáját, olyannyira, hogy ismét elkapott egy picit a bunyózhatnék, amiből nagy valószínűséggel megint nem lesz semmi. 

Időrendben a következő program az országgyűlési választások volt. Kígyózó sorok, én pl másfél órát álltam sorban, rengeteg fiatal, rengeteg ember, semmi hőzöngés, szépen mindenki kivárta és megtette a voksát. Bejött a kampány, menjen el mindenki szavazni. Az azonban nem jött be, hogy a magas részvételi arány az ellenzéknek fog kedvezni. Egy jó ideje már nem foglalkozom a politikával, mert szeretek az olyan dolgokkal foglalkozni, ami közvetlen körülöttem van és van ráhatásom. Arra, hogy ki mit nyilatkozik és tesz nem igazán van ráhatásom. Ettől függetlenül szavazni mindig elmentem, és mindig pozitív voltam, de most egy kicsit reménytelennek érzem a helyzetet és én is lemondanék, ha lenne miről. Nem értem igazából, hogy fordulhat elő ilyen eredmény, amikor mindenki szidja a jelenlegi rendszert, itt valakinek vaj van a füle mögött. Rengeteg idézetet lehet ilyenkor olvasni, jobbnál jobbak, kinek mi a legfontosabb. Egy kicsit viccesre, ja nem inkább szánalmasra fordítva a szót egy klasszikus Üvegtigrissel jönnék elő:

"itt mindenki hülye?!"

Lényeg a lényeg, lassan indulok munkába, pár napig biztosan tudatosan fogom figyelni az arcokat és az eredmény azt diktálja, hogy a felnőttek majdnem fele meg van elégedve a rendszerrel, az életével. Vajon a felnőttek fele szerintetek mosolyogni fog?

A bejegyzés trackback címe:

https://dindini.blog.hu/api/trackback/id/tr8513819486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.09. 18:38:13

Az egy évtizedek óta velünk élő jelenség, hogy a Béla bácsiék kitalálnak valamit 2-en 3-an az éppen aktuális baloldali tömörülésben, és az már másnaptól úgy van aposztrofálva, hogy az az emberek véleménye.

De ezzel nincs is baj. A baj ott kezdődik, hogy a B kategóriás ezt el is hiszi, és tényleg abban a hitben élt tegnap estig, hogy most majd jön a népharag.

Valandil 2018.04.09. 18:40:07

@mh1973: Belpestről minden ilyen fekete-fehér?

teéjesenmindegy 2018.04.09. 18:40:10

@mh1973: Bezzeg 2009ben ezek mind prosperáló világszínvonalú települések voltak.
Te, kis fasz! Menj már el egyszer ezek közé, aztán mondd el nekik a váleményed róluk.

2018.04.09. 18:47:01

www.krone.at/1689029

Tudom, nem demokratikus, és bunkó dolog. És kicsit sem európai haladó szemlélet, meg minden ilyen.... De ha az érdekel, hogy mit írnak kint a lapok, akkor megnézem azokat. Nem azt, amit elém tesznek belőle.

A politikusok nyilatkozatainál kb. fele-fele arányban vannak pozitív és negatív visszhangok. A kommentekben viszont alig látni olyat, aki nem élteti.

#ausztriasemdemokratikusmár #mittudnakőkeurópáról #hülyékazemberek

mh1973 2018.04.09. 18:49:06

@Valandil: vidéki megyeszékhelyről, úgy hogy én ismerem fél baz megyét, meg szabolcsot...

mh1973 2018.04.09. 18:49:41

@teéjesenmindegy: micsoda stílus, tipikus fityfasz, ámoluk-bámulok!

A biztos utas 2018.04.09. 19:03:17

@putris72: Tok jo, ha vannak olyan kormanyok, akik a mi penzunkon kisegitik azokat, akik felvettek hitelt, nem ugy, mint mi, akik sporoltunk helyette. Jol latod, tenyleg az o szamitasuk jott be. Koszonjuk nektek.

teéjesenmindegy 2018.04.09. 19:04:11

@mh1973: Jajj bazmeg, miután a fél országot le "bunkóvidéki"-zted most kezdj el problémázni a stíluson. Na, hess anyádba

Kivlov 2018.04.09. 19:05:48

Úgy történhetett, hogy a gazdaság nagyon jól megy, minden balliba híreszteléssel szemben...

teéjesenmindegy 2018.04.09. 19:05:51

@A biztos utas: Teljesen jogos. Tényleg sokkal jobb lett volna, ha 20-30 ezer családot kilakoltatnak..

Éhesló 2018.04.09. 19:11:02

Ne hisztizz.
A nép nem leváltható, a többsége nem Budapesten él és nem ismerősöd a Facebookon.
Így már érted?

MPV6 2018.04.09. 19:22:00

Megvolt a vereség receptje és meglesz még hosszú ideig.

1. Azt hitte az ellenzék, hogy az online jelenlét = a támogatottsággal. Téves. Inkább csak azt láthatta a bizonytalan szavazó, ahogy az ellenézkiek a magas lóról osztják azt észt (te hülye vagy ha nem úgy szavazol), ami már korábban sem jött be. A szavazó leostobázása egyenes út volt ahhoz, hogy a bizonytalan a Fideszre szavazzon.
2. Azt hitte az ellenzék, hogy mindenki elfogadja majd a taktikai szavazást. MSZP helyett DK, Együtt helyett Jobbik, LMP helyett MSZP. Brutálisan nagy hiba volt, aki rühelli Gyurcsányt az sosem fog rá szavazni és aki megrögzött balos, annak a Jobbik jelöltje vállalhatatlan.
Ezek a pártok elárulták a szavazóikat azért, hogy biztosan bejussanak a Parlamentbe. Nem díjazták a választók.
3. Azt hitte a Jobbik, hogy mindenki elfelejtette már, hogyan is kezdte ez a szélsőgéges párt. Aki viszont olvasott Kurucot is, az nem felejtette el. Nem felejtette el a zsidózást, cigányozást, hogy a komment szekcióban a lámpavasra akasztás és halálbüntetés az alapvető megoldás, hogy az ottani közönség ugyanaz a közönség ma is, hiába próbálta a párt a változás látszatát kelteni. Ha pedig szélsőjobboldali pártként indulsz, legalább ne köpd szembe a szavazóid és maradj szélsőjobboldali párt.
4. Olyan jelölteket kellett volna kiállítani, akikről nem lehet előásni a korábbi szennyest. Nőverés, szomszédvegzálás, muszlimokhoz vonzódás, Gyurcsány.. Mind tökéletesen lecsapható labdák. Miért lettek volna jobb jelöltek a Fidesznél?
5. Ha az országban a kialakult közhangulat nem kívánja a migránsokat, akkor ne kampányold azt, hogy lebontjuk a kerítést és beengedjük a migránsokat. Biztos a kudarc. Hiába hasonlítják össze a letelepedési kötvényes pénzeseket a mezítlábas agysebészekkel, nem ugyanaz és az átlagember se veszi ezt be.
6. Az átlagembert nem érinti személy szerint és azonnal az, ha mások kapnak közbeszerzéseket vagy elfolynak az EU-s pénzek. Őt az Erzsébet-utalvány, a gázjóváírás, a rezsicsökkentés és a kerítés látszólagos biztonsága érdekli. Ha tehát az ellenzék elkezdi magyarázni, hogy ezek voltaképpen nem is jó dolgok, az bukó. Ha valaki azzal kampányol, hogy megvonja a határon túli magyarok szavazati jogát, az bukó.
Fognak belőle tanulni? Eddig sem sikerült. A Kurucon máris egymásnak estek, mindenki zsidó, hazaáruló. A kemény mag is. A liberók játsszák a sértett forradalmárt vagy már csomagolnak is, üvöltik a fórumokon a kínjaik és köpködnek mindenfelé, szervezik a tüntetéseket, amiket a saját szánalmas kis pártjaik ellen kellene.
Ezekre nem volt szüksége az embereknek és az egyetlen pártra szavaztak, ami kormányképes: a Fideszre.
Lesz aki elmegy külföldre, a nagy részük úgyis az MSZP alatt ment el és nem a Fidesz alatt. Sok sikert nekik. Ha pedig nyerni akar az ellenzék, nőjön fel a feladathoz. Fogják fel, hogy az elszámoltatás belengetése és a változás ígérgetése már nem hatja meg a népet, régóta hallják ezt. Ha pedig olyan pártok és emberek sorakoznak fel, akiken van bőven fognivaló, borítékolható a kudarc. Addig marad a Fidesz minden hibával és erénnyel együtt.

VáradiJános 2018.04.09. 20:19:19

@mh1973: nem baj, patkány, mi azért adunk egy esélyt a fajtád nélküli létnek - húzz a retkes rokonságod után!

VáradiJános 2018.04.09. 20:20:49

@Boar.: “Gyurcsány mint a baloldal ikonikus rosszfiúja az eddigi négy helyett kilenc mandátumot szerzett a pártjának...ez nem akkora bukás mint miniszerelnőki ambíciókat dédelgetni aztán pofára esni mint Vona”

És 30-at szerzett a fidesznek. És a csótány nem akar miniszterelnök lenni, tuti, mert megmondta. :)

A biztos utas 2018.04.09. 20:31:56

@teéjesenmindegy:
Nem, dehogy! Sokkal jobb igy, mondom en, a mi penzunkbol meg vannak mentve. Lehet orulni neki.

teéjesenmindegy 2018.04.09. 20:39:28

@A biztos utas: Tudod, ezt hívják szolidaritásnak, nem azt, hogy ideraknának párezer migrit.. Ha valaki az alföld közepén lakik, akkor nála nem fog a Duna soha árvizet okozni. Ennek ellenére az ő adójából mentik meg a dunapartiakat, ha kell. Őt meg amikor elveri a jég a faluját. Vagy éppen a devizahitel miatt ki akarják lakoltatni.

JorEl 2018.04.09. 20:40:59

"Nem értem igazából, hogy fordulhat elő ilyen eredmény, amikor mindenki szidja a jelenlegi rendszert"
Háát lehet, hogy a valóság kicsit szélesebb spektrumban létezik egy 30 fős zártkörű facebook csoporton túl :)

midnightcoder2 2018.04.09. 20:41:38

@mh1973: Tegyük hozzá, hogy azok a népek többnyire eredetileg Pesten laktak egy lakótelepen, csak aztán jött a gengszterváltás, a gyárat ahol melóztak ellopta a demokratikus ellenzék vezető ereje, majd amikor a lakótelepeket is eladta állam bácsi szarért-húgyért, akkor ők gyorsan megvették, majd még gyorsabban eladták a vételár többszöröséért, majd az isten háta mögött vettek maguknak házat, mondván hogy a segílykét ott is megkapják. A következő generáció pedig már abban nőtt fel, hogy ő a farkából is megél. A gyerekek is azt látták odahaza, hogy nem tanulni kell, hanem családot alapítani mielőbb, lehetőleg még tizenévesen. Ebbe a szép világba rondított bele a Patás a közmunkaprogrammal. Így szegény gyerek azt látja, hogy apukának dolgoznia kell menni a segílykéért, és esetleg még az is az eszébe jut némelyiknek, hogy szakmát tanuljon, hogy ne csak a lapát nyelének a támasztására legyen jó mint az apja.

midnightcoder2 2018.04.09. 20:44:38

@mh1973: "Nem kell 8 év sem és a ratkós gyerekek mindegyike nyugdíjba vonul, további pár százezer fiatal lelép erről a trágyadombról és nem maradnak csak a vidéki birkák, meg a tolvaj narancsok. Így nyilván 20 évig kormányon lesznek, csak épp adófizető polgár és gyerek nem lesz aztán sírhattok, hogy a magyar lakosság 7.5 millióra csökkent, hozhattok ide bármennyi ukránt, azok nem beszélik a nyelvet és teljesen más kultúrából jönnek."

20 éven belül minden fehér ember menekülni fog a mai Nyugat-Európából. Picit nézz rá te is Afrika népesedési adataira. Azok a derék emberevők némileg jobban más kultúrából érkeznek mint az ukránok, és sokkal kevésbé lesznek hajlamosak megtanulni a nyelvet.

Anselmo 2018.04.09. 20:52:56

Én ma reggel óta folyamatosan mosolygok :)))))))))))))))))

sakkosfx 2018.04.09. 20:56:14

Több ezer éves előnyük van az átverésben és valljuk be, mi nagyon le vagyunk maradva és így történt a fidesz győzelme! A népet meg becsületességre kötelezik a törvények által! Ezt megszívtuk! És az átlag embernek fogalma nincs a politikáról! Én is öreg koromra ismertem fel csak, az átverős nép furfangosságát! Mikor egy fideszes kinevetett! Na akkor kezdtem felfedezni az átverős nép erősségét ami a mi átverésünkben rejlik! És a nép soha nem hibás, mert átverték őket!

A biztos utas 2018.04.09. 20:57:20

@teéjesenmindegy:
Akkor nezzuk szepen sorjaban:

"Ha valaki az alföld közepén lakik, akkor nála nem fog a Duna soha árvizet okozni. Ennek ellenére az ő adójából mentik meg a dunapartiakat, ha kell."

Aki nem eleve az arterbe koltozik, ugye azokrol van szo? Remelem.

"Őt meg amikor elveri a jég a faluját. Vagy éppen a devizahitel miatt ki akarják lakoltatni."

Miert kellett a devizahitel? Mindig ezt szoktam kerdezni. Es tudod, meg soha egyetlen embertol se hallottam olyat, hogy a hid alatt kellett volna laknia, ha nincs a hitel. Azt tobbet hallottam, hogy nem kivancsi az idos szuleire, meg a parjanak az idos szuleire es alig varja, hogy elhuzhasson a kozelukbol. Meg azt is tobbet hallottam (igen sokat), hogy "nehogymar ne engedhessem meg magamnak, a szomszed is...." ami jol hangzik, csak tovabbra se ertem, miert az en penzembol. Akit elver a jeg, akit BAJ ER, azon segiteni kell, nyilvan. Aki meg szerencsejatekozik, bankkal bizniszel, azt meg nem kellene megmenteni, foleg nem az en penzembol. En ezt szivesen bele is mondom barkinek a szemebe.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09. 20:58:37

Nagyon egyszerűen tudott ez előfordulni. Az ország jelenlegi vezetése elárulta a saját népét. Azokat az egyszerű embereket, akik vidéken szegénységben élnek, s legjobb esetben látják a köz tv-t, hallgatják a Kossuth rádiót és olvassák Mészáros Lőrinc megyei lapját. Mivel mindhárom média ugyanazt a szennyet, átverést öntötte a nyakukba, a szerencsétlenek elhitték. Most jót röhögnek a markukba és készülnek a további lopásokra, de a történelem majd ítélkezni fog felettük. Ilyen aljas módon utoljára a szegénységet Rákosiék használták ki.

Kupaklali 2018.04.09. 21:11:39

A sok ingyenelo fideszcsicskanak:
Kevesebb szavazatot kapott a csúti cigany es bandaja mint ami normalis rendszerben eleg a ketharmadhoz...

Ettol fuggetlenul lippsizzetek - le se tudjatok irni egy bites barmok-, mi az a lippsi...???:)))

Majd lehet csodalkozni h a kozmunkasok maradnak ebben az orszagban, meg negyevente az ukran betelepitettek egy hetre... ebbol lesz eltartva Viktor orszaga?

paráznabillegető 2018.04.09. 21:17:28

@midnightcoder2: gágágágá!!! hallga csak, hogy recseg-ropog az a nyugat! 'szen még 20 év, és összeomlik jól, meglássátok!
csak kitartás, elvtársak! fákász! izé... fókusz!

Tisztességes Természettudomány 2018.04.09. 21:37:45

"Nem értem igazából, hogy fordulhat elő ilyen eredmény, amikor mindenki szidja a jelenlegi rendszert, itt valakinek vaj van a füle mögött. "

Nem a blogokról kell tájékozódni, hanem a vidéki emberekkel való beszélgetésekből. Akkor majd megérted.

Vizilabda 2018.04.09. 21:54:35

Jó lenne, ha minden Fideszre szavazó hirtelen meghalna. Nyugodtabb és jobb ország lenne

2018.04.09. 22:48:50

@Boar.: Akkor mi bunkók majd valahogy megpróbáljuk jól érezni magunkat ebben a koszfészekben. Nélkületek.

2018.04.09. 22:49:38

@Vizilabda: Így beszél egy igazi demokrata. Valamikor tesztek is majd érte?

Boar. 2018.04.09. 23:14:54

@Balango: Mindez nem is zavarna, ha nem a tőlem beszedett adóból tartaná el a fidesz a magadfajta retkes, ingyenélő söpredéket...
De mindenre van megoldás, vállalkozás szlovákiába, bevásárlás a neten külföldről, napi fogyasztási cikkekért meg átlépek a határon horvátországba és a faszom sem fizet adót ennek a tetves rablóbandának.
Ígyaztán felőlem elmehettek a fideszes kurva anyátokba... :-)

VáradiJános 2018.04.09. 23:16:38

@Vizilabda: akkor végre kúrhatnád a sok hullát, mert gondolom anyád teteme már megtelt

VáradiJános 2018.04.09. 23:17:22

@Kupaklali: ja, Angliában 4/5 lenne. Buta patkány

VáradiJános 2018.04.09. 23:18:10

@Boar.: ja, csak hűen a parazita őseidhez

teéjesenmindegy 2018.04.09. 23:55:38

@Boar.: Ja, eddig nyilván a te adódból éltünk. De ugye akkor nem lesz semmilyen elvárásod innentől kezdve? Se eü, se iskola, se rendőr,se tűzoltó, se út nem kell neked, te függetlenedsz az országtól.

teéjesenmindegy 2018.04.10. 00:04:05

@A biztos utas:
Igen, tudod azokról van szó, akik nem az ártérben laknak. Mondjuk amikor Budapesten kellett pakolni a zsákokat.

Miért kellett a devizahitel. Baszod, általában az emberek szeretnek házakban lakni. Meglepő mi?
És nem csak itt, hanem nyugaton is a lakás nem olyan dolog, amit kéthavi fizuból megveszel, és esetleg ja, az emberek szerették volna az életüket élni.
Egyébként tényleg egy elérhetetlen álom, hogy a 30 éves ember megházasodjon, gyereket csináljon, és mindezt ne a szülei 50 nm-es paneljében tegye? Most komolyan hülye vagy?
A bankkal bizniszeltek? Hát igen. Azért eléggé előreláthatatlan volt, hogy bebaszik egy világválság, meg hogy a svájci jegybank elengedi a frankot. Ezt azért lehet annyira hirtelen és kiszámíthatatlan eseménynek tartani, mint azt, hogy a Duna árad.

És tényleg mi a faszt kellett volna tenni? Tényleg hagyni, hogy 20-30-50 ezer ember menjen a híd alá? Ez tényleg baloldali szociálisan érzékeny hozzáállás.

Boar. 2018.04.10. 00:05:13

@teéjesenmindegy: Egyrészt eddig se nagyon kaptam vissza semmit. Másrészt ha nektek, szaros ingyenélőknek, az ukrajnából importált magyarul sem beszélő szavazóitoknak jár akkor nekem mint született magyar állampolgárnak is...

VáradiJános 2018.04.10. 00:11:13

@Boar.: kár volt bújtatnunk a tetűhintás nagyanyádat

A biztos utas 2018.04.10. 00:15:25

@teéjesenmindegy: Ki mondta, hogy en balos vagyok, te szegeny? :D
Nem kell osszevissza magyarazni hulyesegeket, tudod te jol, ki az, aki bajba JUT es ki az, aki szerencsejatekozik, illetve a kenyelme erdekeben probalkozik igy vagy ugy.
Szerintem te vagy a hulye es tulsagosan hozzaszoktal valami gulyaskommunizmushoz, ha ilyen ferden gondolkodsz. Itt kapitalizmus van, nem? Olyankor tudod, fizetni kell a dolgokert, ez sajnos ilyen. Amikor meg a torlesztoreszletek felmennek, akkor meg tobbet kell fizetni. Az errol szolo figyelmeztetes meg is jelent az osszes bank ugyfeltereben annak idejen, meg a valsag ELOTT. Emlekszem, mert en vettem a faradtsagot es elolvastam. Ez kerlek szepen a PSZAF tajekoztatoja volt, semmi kisbetu, hanem csupa nagybetuvel erthetoen, hogy mindenki megertse, le volt irva, milyen kockazattal jar a devizahitel.
Mi lesz, ha tiz meg husz meg meg tobb Forinttal dragabb lesz a frank... szepen le volt vezetve. A problema az, ahogy mi kevesen vagyunk, akik tudunk es hajlandoak is vagyunk olvasni.

Aki devizahitellel jatszott, az egesz egyszeruen spekulalt. Es nem jott be neki, ami addig meg oke, amig nem velem fizettetik meg a jatekot.

De mondom, barmikor belemondom barmelyik spekulans szemebe, hogy spekulans. Magyarazhatsz, amit akarsz.

David Bowman 2018.04.10. 01:05:19

" fele meg van elégedve a rendszerrel"
Vagy sokkal rosszabbra számított, ha még hülyébbek kerülnek hatalomra.

David Bowman 2018.04.10. 01:08:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
" ma vannak olyan kisvárosok, ahol a bennszülött fiatalok kisebbségben vannak. "
Kisváros? London? Frankfurt? Bécs? Az összes?

teéjesenmindegy 2018.04.10. 01:34:13

@Boar.: Mondjuk lehet, hogy tényleg nem kaptál semmit az állmtól. Normális iskolát egészen biztosan nem, ahogy olvaslak

teéjesenmindegy 2018.04.10. 01:41:37

@A biztos utas:
"Itt kapitalizmus van, nem? " Az usában kapitalizmus van? Mert ott mondjuk a Fordot vagy a Chryslert mentették meg, mert ha bedőlnek, akkor néhány százezren beszopják.

Olyanok nem voltak a tájékoztatókban, hogy mi van, ha duplájára emelkedik a frank + adósbesorolás szerint a kamatok is a háromszorosára nőnek. Ezzel senki nem számolt.

De, még mindig ott vagyunk, hogy akkor 20 ezer spekuláns burzsuj család menjen a híd alá, mert el kell szedni tőlük a másfél szobás panelt? Szenvedjenek a kulákok, mi? Megérdemlik, hát hogy képzelték, hogy lakásuk lesz, ahol élnek, meg szaporodnak?

megamedve 2018.04.10. 02:09:21

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Rákosiék másképp csinálták. Akkor azért tapsoltak az emberek, mert féltek. Most meg azért tapsolnak az emberek, mert őszintén örülnek! (Hogy megvédi őket a rendszer a zombimigránsoktól)
Van különbség!

megamedve 2018.04.10. 02:10:24

@VáradiJános:
Azért ezt a szintet tartani nem egyszerű....

FLAZZ 2018.04.10. 02:36:49

Libnyaf honfitársaim! A zsigeri gyűlölettől elvakultatok. Nem is vezsitek észre, hogy mit szívtok magatokba a médiából. Szar lehet így élni.

odamondó 2018.04.10. 05:29:56

Mindenki szidja a kormányt. Mármint a te ismerősi körödben én egyáltalán nem ezt tapasztaltam.

mh1973 2018.04.10. 05:56:03

@józan_paraszti_ész: a 2. és a 3. csak apróság, az igazán pofátlanság és az igazi lopás ennek 10000x-e, ami nem az országban hasznosul, mert vhol távol keleten van és soha nem kerül vissza az országba.

mh1973 2018.04.10. 06:02:08

@teéjesenmindegy: mit hazudozol, az eü fizetős, vagy éveket vársz, mert a fiatal orvosok 80%-a leleépett. A suli, ovi, bölcsi fizetős mert az állami pénzből már csak világításra futja. A rendőrök nem védenek, csak felső utasításra büntetnek, magyarán szólva a családomtól bevasalt havi 300e Ft adóból csakis és kizárólag a közvilágításra futja, aminek a minősége a szétopott uniós milliárdok miatt értékelhetetlen!

mh1973 2018.04.10. 06:03:43

@odamondó: az enyémeim között 100-ből 5 nari bólogatót nem találsz, vsz kicsit fejlettebb értelmiségi szinten vannak, mint te és bármelyik buggyant ismerősöd!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.10. 06:30:25

@Boar.:

Ez így igaz, de azt hiszem, mindenki érti, hogy ez Gyurcsány maximuma, s az MSZP meg lassan bele fog halni most mát a gyurcsányi ölelésbe.

Vizilabda 2018.04.10. 06:37:41

Egyértelműen csalás volt ez az eredmény, biztos Putyin is besegített benne.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2018.04.10. 06:39:21

Szerintem dühösen toppants a lábacskáddal, úgy hatásosabb, posztoló.

Petrus Rosidus Maximus 2018.04.10. 07:01:53

Magyarországon nagyon alacsony a politikai intelligencia. Ezt a választást a migráncsoktól befosatott egybites falusi suttyo-bunkók százezrei-milliói nyerték meg a Fidesznek. Az a réteg, amely a legutobbi hvg videon hőbörgött azon hogy az EU bevezeti az arab számokat.

Figyel Castro 2018.04.10. 08:43:30

Ha az amcsi vakasztasba belenyult Putyin, gondoljuk a magyarba nem tette? Lásd még: Paks. De amúgy se hagyja a pincsikutyàjàt...

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.10. 08:45:03

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Értem, most ez a központi magyarázat nálatok libsiknél, hogy az m1-et néző vidéki tahók nyerték meg a választást a Fidesznek. Az a baj veletek-ezért kaptok ki rendszeresen-mert csak leegyszerűsítő sztereotip formákban vagytok képesek szemlélni a világot. Nem ismeritek a valóságot, mert burokban éltek.
Eddig egyébként nem az volt a szöveg, hogy az állami tv-t senki nem nézi? Most mégis erre vezeted vissza ,hogy harmadjára is szoptatok? Nem érzel itt egy apró ellentmondást?
Az retek klub pedig éppúgy elérhető bárki számára mint az m1- vidéken is..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.10. 08:46:58

@Rozsdabarna.: Gondolom a politikai intelligenciát te, meg a DK-s nyuggerhordák képviselitek..:))

VáradiJános 2018.04.10. 08:48:05

@Rozsdabarna.: gondolod, hogy érdemed amiért a kilincsfejű anyád a hétkerbe ellett le téged?

Figyel Castro 2018.04.10. 08:48:16

@VáradiJános: ez az összes válaszod erre? Na ez a fidesz szavazótábora.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.10. 08:48:51

@Figyel Castro: Megmondtam egy hete, hogy mostanra már a "Zorbány elcsalta a választást" lemezt teszitek fel..:)

Figyel Castro 2018.04.10. 08:51:03

@EU zászlót mindenhova!: újabb narancstroll? De sokan vagytok! Ja, hogy Vitya pont ezeket gyűjti? Gratulálok!

Szelid sunmalac 2018.04.10. 09:31:49

Egyebkent azert azt hadd tegyem hozza,hogy az itt hozzaszolo fidesztrollok is a magyar lakossag tajekozottabb felet kepviselik. Igen, ez igy van. Most sokan kozuluk alfehaborodnak, hogy lehulyezik a videki szavazokat, meg magyarazzak, hogy nem is a migrancsok miatt szavaztak ugy ,hanem a hatterben komplett gazdasagi elemzesek alapjan, megfontoltan valasztottak, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. Meg kepzett ismeroseim is kepsek megkerdezni, hogy valoban nem eroszakonak-e meg minket itt naponta, meg hogy nem robbantgatnak-e ejszakankent nalunk a migrancsok. Es amikor elmagyarzzuk, hogy ez kurvara nincs igfy, nem hiszik el, hiszen ok "tudjak" a tvebol / radiobol / netrol hogy ez nem igy van. Igenis az emberek tobbsege egyszeru es egyszeruen manipulalhato. Ha ez nem igy lenne, a fidesz is disszertaciokkal probalna oket meggyozni, nem Soros! meg Migrancs! egyszavas felkialtasokkal. De mivel ezek mukodnek, ezert hazugsag, hogy a nep es a videki magyar lakossag nem egyszeru. De az. Ez nem lenezes, nem inellektualis faszveres, hanem tenymegallapitas.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.04.10. 10:02:32

@Zed is not dead yet: Ez egy hamis birka. Az eredetinek a neve mellett ott van a weboldala is.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2018.04.10. 10:05:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez most komoly? Szavazóbiztos voltam és hozzánk is jött be pár fazon aki ragaszkodott hozzá, hogy saját tollat használjanak pont emiatt. Azt hittük csak pár zizi de akkor ezek szerint nem helyi eset volt.

Aznap este több mint 800 szavazatot néztünk át és mindegyik normális volt. Ez kb olyan facebookon terjedő konteó lehet mint a "Oltások Autizmust okoznak" és társai.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2018.04.10. 10:09:40

@Rozsdabarna.: Lehet hogy sokként fog érni de a világon -a demokratikus országokban- MINDENÜTT alacsony a választási intelligencia. Elég csak megnézni pl az USA kampányát.

Ha jól rémlik 2002-ben a Fidesz próbálkozott intelligens kampánnyal. Nem ígérgettek, hanem azt gondolták hogy az eredmények majd beszélnek helyettük + nem mentek bele a kicsinyeskedő szardobálásba. Az eredmény már ismert. Aki választást akar nyerni annak nem a legnagyobb, hanem a legkisebb IQ-jú emberekre kell bekalibrálnia magát. Mivel abból jóval több van mindenhol.

Ma Baker 2018.04.10. 10:09:45

@Szelid sunmalac: "magyarazzak, hogy nem is a migrancsok miatt szavaztak ugy ,hanem a hatterben komplett gazdasagi elemzesek alapjan, megfontoltan valasztottak, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz"

Ahogy az is igaz, hogy ballib "tájékozottabb" ismerőseimtől sem hallok semmi mást, csak stadiont meg Mészáros Lőrincet. Ez úgy jó 2 fokkal lejjebb van mint a migránsozás.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.10. 10:14:26

@EU zászlót mindenhova!: Először is veled ellentétben nekem senki sem ad ki központi utasítást. Van saját véleményem is, nem úgy, mint neked. Másodszor, én sohasem mondtam, hogy nem nézik az M1-et.
Harmadszor, lehet, hogy sokkal jobban ismerem nálad a valóságot, mivel én benne élek.
S még valami. Ne próbálj beskatulyázni sehová sem, mert nem vagyok a jelenlegi pártok közül egyiknek sem a tagja.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 10:38:59

@A biztos utas: Ezt te soha nem fogod tudni megertetni veluk, mert hat ok nem hibasak. a PSZAF, a gyurcsany, a libas, a bankok, a nemzetkozi karvalytoke, a gyikemberek, de OK, ok soha! Hiszen masok is ezt csinaltak! Ez igy volt rendjen. Senki nem mondta, hogy gondolkodni kell, azert ne varjunk amr el mindent!

Tsteinar 2018.04.10. 11:09:38

A falukban elok oriasi tobbsege szavazott a Fideszre. Oket nem eri el a kozossegi media, nem olvasnak netet stb. A nagyszuleim peldajan latom, hogy M1-et neznek, mert az az M1 hiaba van ATV, meg Hir tv. Ugyanazt az ujsagot olvassak amit 40 eve, csak most propaganda lap lett a megyei hirlap. Felnek a migrancsoktol bar meg egyet se lattak es orulnek az Erzsebet utalvanynak. Az eletuk a helyi kisbolt es a haz kozotti uton zajlik. A faluban a lakossag 70-80% hasonlo. Es ez Dunantul.

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:15:44

@Ma Baker: Lejjebb? Mi az, hogy lejjebb? De tudod mit, legyen igy. Ez megint egy olyan mert a Piftike is szintu erveles. Tehat ha vannak szerinted is bevallottn hulyek, akkor az is rendben van, ha mindenki mas hulyen szavaz? Vagy ezzel most ervenytelenitetted, amit irtam? Nem ertem. Mire lyukadsz ki vele?

Szelid sunmalac 2018.04.10. 11:20:04

@Tsteinar: Ugyanezt leirtam mar en is parszor, de ugy tesznek, mintha ez nem igy lenne es sapitoznak, hogy tajekozatlannak hivjak a videki szavazokat. Pedig ez bizony igy van.

Tsteinar 2018.04.10. 11:42:37

@Szelid sunmalac: Nem mondom, hogy ez reprezentativ felmeres, de en ezt latom a sajat csaladi peldan es az o szomszedjaikon keresztul es ez nem borsodi meg szatmari zsakfalu, ahol el sem tudom kepzelni milyen tudatlansagban elhetnek az emberek. Nekik aztan lehet magyarazni, hogy magannyugdij, meg tobbkulcsos SZJA. Elkezdtem vegignezni a videki korzetekben az aranyt, es a varosokhoz csatolt falukban tarolt a kormanypart, a varosokban osszesegeben tobb volt a nem kormanypartra leadott szavazat.

donkihote007 2018.04.10. 12:56:21

.. már megint mindenki szembe megy az autópályán!?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.10. 18:04:36

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Te magadat skatulyázod be a idióta kommentjeiddel..
Akkor most mi az álláspont? Kevesen nézik a "szar állami tévét" vagy sem. Hamar, kérd a direktívát, hogy mit kell most akkor az ilyen kényelmetlen kérdésekre válaszolni...:)))

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.10. 18:06:12

@Figyel Castro: Nyomasd a "Zorbány csalt" lemezt, hisz ezért kapod az éhbért. Ne pazarold a karaktereket másra..:)))

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.10. 18:07:57

@Szelid sunmalac: Mert ugye a panelek népe az olyan kurvára tájékozott ugye? Hagyjuk már ezt..Mindenkinek egy szavazata van, ez a demokrácia..

Figyel Castro 2018.04.10. 18:08:18

@EU zászlót mindenhova!: érdekes, miért nem ment a választás.hu? Hová lettek a szavazólapok? Hát a jegyzőkönyvek? Megannyi kérdés...

Figyel Castro 2018.04.10. 18:09:35

@EU zászlót mindenhova!: “direktívát, hogy mit kell most akkor az ilyen kényelmetlen kérdésekre válaszolni...”
Ilyen ukázt a te pártházadban osztogatnak csak...

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.10. 19:37:13

@EU zászlót mindenhova!: Te balfasz egyértelműen leírtam az előző írásomban, hogy soha nem mondtam, vagy írtam azt, hogy kevesen nézik az M1-et. Pontosan azt írtam, hogy CSAK ezt nézik. (mert nincs pénzük, így maradnak az ingyenes csatornák).Nem ártana, ha megtanulnál szöveget értelmezni is néha.

Pagát 2018.04.10. 20:38:22

@Vizilabda: "Egyértelműen csalás volt ez az eredmény, biztos Putyin is besegített benne. "
Putyin biztos nem, te ha nálatok volt, akkor te viszont igen. Amiért nem mentél el és számoltad a szavazatokat! Lehet gürizni, és nem hülyeséget beszélni! Ld. korábbi kommentjeimet!
Csalni csak ott lehetett, ahol az úgynevezett ellenzéki szavazók még arra is lusták voltak, hogy odaálljanak a hivatalból kirendelt meg a többi párt szavazatszámlálói mellé!
Ezt még Fletó is elismerte, hiszen pont ő mondja, hogy ahol nem volt saját szavazatszámláló, azokban az eredményekben nem hisz! Talán tetszettek volna szavazatszámlálót delegálni!
Jahogy egyszerűbb részegen kígyót-békát beszélni?
Hát, nem is csodálkozom semmin! Csak amikor az agymosottak agymosottaznak! Mi is az? Siralmas vagy nevetséges?

Pagát 2018.04.10. 21:03:20

@Figyel Castro: " érdekes, miért nem ment a választás.hu? Hová lettek a szavazólapok? Hát a jegyzőkönyvek? Megannyi kérdés... "
Neked még nem fagyott le a géped? Irigyellek!
Milyen szavazólapokról meg jegyzőkönyvekről beszélsz? Hányszor voltál szavazatszámláló?
Minden szavazatszámláló elkérheti a jegyzőkönyvet, amit ő maga írt alá a szavazatszámlálás lezárultával! A miénk is itt van nálunk. Igen, összenéztem azzal, hogy mi van a valasztas.hu-n!
És tadaaaammm: Ugyanaz van fent. Micsoda meglepetés! És hol vannak a szavazólapok? A helyi választási bizottságoknál! Ugyanis fellebbezési időszak van. Ha nem az lenne fent a valasztas.hu-n, mint a jegyzőkönyvemben, akkor én lennék az első, aki fellebbezne. De ugyanaz van!
Megjegyzem nálunk is hibázott a szavazatszámláló bizottság, meg a hivatal. Ugyanis iszonyat nagy kicseszés szerencsétlen falusi Polgármesteri hivatalban levőkkel, mikor az utolsó pillanatban lép valaki vissza, de persze ilyenek a játékszabályok. Azután választás előtt szombat délben kapnak 12 óra szorgalmi feladatot, hogy húzzák át minden szavazólapon a visszalépett jelölteket. Pár ezerből hibáztak egyet-kettőt. Aki nem hibázik, legközelebbre jelentkezzen segítőnek!
Jó, mondjuk durva hiba a nemzetiségi szavazóknak pártlistás szavazólapot adni tucatszám, de ezt ki is szúrták rögtön az elemzők, mert nem stimmelnek a számok.
Szóval felejtsük már el az eltűnő tintát, meg az ilyen baromságokat mert ezeket bárki pillanat alatt ellenőrizheti és fél óra múlva tele lenne vele a média. De nincs tele, csak akinek a fejét elcsavarták a gyíkemberek.

Figyel Castro 2018.04.10. 21:10:32

@Pagát: eltűnő tinta, dehogy. Komplett szavazólapok/ellenzéki szavazatok. Vezíred csak nagyban dolgozik, Putyinnak bármit!

Pagát 2018.04.10. 21:37:34

@Figyel Castro:
Részletezd kérlek az elméletet, kezdek kíváncsi lenni!

A biztos utas 2018.04.10. 22:53:02

@teéjesenmindegy: Hadd kerdezzek mashogy okoskodo baratom:
Ha bejon a devizaspekulacio, akkor ezek a csaladok nekunk fizetnek valamennyit a kozosbe, ahogy mi most a kozosbol adunk nekik? Erre felelj, aztan majd mehetunk tovabb :D

(Ameddig a takarod er, ha ismered a mondast...)

Figyel Castro 2018.04.10. 23:20:56

@Pagát: elmélet, kérlek... ha nem a lakájmédiából tájékozódnák, látnád te is...

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.11. 11:07:35

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Hihi, akkor a nézettségi adatokat biztos hamisítják(lefelé)..:)) Vedd már észre, hogy nem tudsz ebből jól kijönni kis hülyém..:)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.11. 11:08:59

@Figyel Castro: Úgy hallom Gyuri bácsi szétcsapni készül hazai kitartottjai között, megunta a balfaszságotokat. Kezdhetsz izgulni..;)

Figyel Castro 2018.04.11. 11:37:39

@EU zászlót mindenhova!: nekem nem kell félnem semmilyen mondvacsinált ellenségtől, neked viszont Gyuri bácsitól nagyon is kell. A Manyup és az MNB-tartalék kitalicskázása után vajon mi lesz a következő?

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.11. 11:56:30

@EU zászlót mindenhova!: Te balfasz. Hajtogatod a magadét, de arra nem veszel fáradtságot, hogy normálisan elolvasd amit leírtam. Tudod mit? Légyszíves idézd tőlem azt a szöveget, ahol én azt írtam, hogy nem nézik az M1-et. Azt viszont örömmel látom, hogy elkezdődött újra a munkaidőd. Gondolom, amikor tegnap este írtam, már lejárt és húztad haza a csíkot.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.11. 12:09:51

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Tehát akkor szted rengetegen nézik az m1-et, csak a nézettségi adatokat hamisítják, ugye butus? Más lehetőség nincs..

"Azt viszont örömmel látom, hogy elkezdődött újra a munkaidőd. "

Ne magadból indulj ki már folyton..:)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.11. 12:11:06

@Figyel Castro: Próbálkozz siminél, bár ő most leépíti a "birodalmát", de hátha fizet egy-két ballibsi trollt..:))

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.11. 13:26:37

@EU zászlót mindenhova!: Nem érdekelsz a nézettségi adataiddal sem. Tűnj el az életemből. Menj kinyalni a főnököd valagát, mert a végén még csokis lett a nadrágja.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.11. 16:42:38

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Nem úszod meg ilyen könnyen butus ! Az m1 nézettsége 4% körüli. Szóval jó nagy hülyeséget mondtál, amikor erre próbálod visszavezetni a választási buktátokat..:)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.11. 16:45:03

@Figyel Castro: Fúú ez aztán komoly érv kedves egy mondatos kis barátom. Tudod ez olyan óvodai homokozó színvonal. Láthatóan azóta nem sikerült tovább fejlődnöd. Megrekedtél, ez van..:)

Figyel Castro 2018.04.11. 16:47:08

@EU zászlót mindenhova!: nem, sajnos veled (veletek bégető narancskullancsokkal) nem lehet az óvodai homokozónál magasabb színvonalon... ez van, sajnos. Nem én rekedtem meg, ti, immár 8. éve. Lassan a pelenkát is visszaveszitek.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.12. 09:45:33

@Figyel Castro: Te mikor vetted le a pelust, miután április 8-a éjjelén alaposan összecsináltad magad?

Figyel Castro 2018.04.12. 09:46:28

@EU zászlót mindenhova!: nem összecsináltam magam, hanem elhánytam...
süti beállítások módosítása