Hangulatjelentés

Hangulatjelentés

Tékozlás-pazarlás

2017. október 18. - DiniD

18:00-kor elindulni? neeem, induljak el 22:00 után, hogy jó későn érjek haza. Már régóta tervezem, nagyon szeretek felmenni, de én is elég ritkán jutok ide. Van itt jó kis emelkedő, sok-sok lépcső, anno számoltam is, most inkább csak használtam aztán egy kis nyújtás a tetőn. Egyszerűen gyönyörű látvány...

Azt tartom viszont pazarlásnak, hogy itt sétálunk ilyen gyönyörű helyszínek mellett és nem látunk csak nézünk, szinte alig hallok fenn magyar szót. Ennyire ott lenne mindennapjainkban egy a helyszín, hogy már meg sem csodáljuk?  Ja persze nincs időnk ilyenekre, hmm az idő egy érdekes dolog, néha több kellene belőle egy nap mint 24 órányi, de mindenkinek ennyi van, ezt kell tudni beosztani.

Hazafelé menet pedig picivel arrébb több ilyen padot találtam:

Kérdem én: hát jól van ez így? De mit is vár az ember olyanoktól akik elnézés kérés nélkül átgázolnak a másik lábán. Bezzeg ha jobban odafigyelnénk akkor nem csak a fent említett gyönyörű helyek miatt szeretnénk Budapestet, hanem esetleg a csuva és a büdös miatt nem undorodnánk a belvárostól sem. Ennél a látványnál már a város csöndje halálos, de igen, ez is az a város aminek vagyunk lakói, maradunk itt, neve is van: Budapest. (CST)

A bejegyzés trackback címe:

https://dindini.blog.hu/api/trackback/id/tr4613014252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása