Hangulatjelentés

Hangulatjelentés

Analizál és interpretál

2018. január 06. - DiniD

Épp a letűnt fiatalságom egyik meghatározó filmjét nézve írom a Napidénes gyűjteményt. 

Analizál és interpretál

Analizál és interpretál

Analizál és interpretál

Analizál és interpretál...és így tovább..

Szóval történt az, hogy karácsonykor nekifeküdtem az olvasásra várakozó könyvek megfejtésének. Ezt sikerült az új évre is áthozni, azóta 2-3 darabot sikerült legyűrni, lassan már úszni is megtanulok ennyi úszós könyvtől, bár ez nem biztos, azért a gyűjtemény az telik - lesz miből dolgozni az olimpián! ;) 

Ki kell használnom a hasznos időt olvasásra, közben megkezdődött nem a Tisza, hanem a gerincem szabályozása is. Lassan már egyenesebb leszek, mint egy vonalzó. Haladunk, haladunk Gyula bácsival, lassan jön vissza az edzi is és akkor tuti kevesebb idő lesz olvasni, addig is most áttértem az úszásról a jégkorongra. Jöhet Szuuuuuper Leviii, a többiek pedig sorakoznak! Ma egy jó pár ember napját tettem szebbé szolgálataimmal, aztán ha ez nem lett volna elég akkor este az enyémet egy nem várt eszmefuttatás! Legyen szép estétek, napotok! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://dindini.blog.hu/api/trackback/id/tr8913555075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása