Hangulatjelentés

Hangulatjelentés

Tejfelfalföl

2017. október 18. - DiniD

Szóval hétvége...már péntek reggel éreztem, hogy ez az lesz! Kicsi munka után indulás haza. Picit döcögős volt az út hazafelé, egy kis dugó itt, egy kis balesett ott, aztán amott még egy kis dugó. Hazatérés, üdvözlés, beszélgetések, nézzük mit rejt a másnap. Ajándék előkészítés, mamizás, üdvözöltem a legKanább Csehpés új szomszédot, edzés-nemedzés, futás-nemfutás, aztán csak egy kis ezisazis lett belőle. Mutatom majd a képeket, egyszerűen csodálatos, maga az élmény illetve az is, ahogyan ezt megörökíti a Honor.

 

Vasárnap együtt a család, ajándék előkészítve, egy bringa anyunak, egy bringa apunak! Most már zsatarhatnak mindenfelé, vigyázni az utakon! Azért reggelire ettem még egy kis hazai "tejfelt".

Visszafelé úton szintén hoztam a formámat, egy kis dugó itt, egy baleset ott, aztán még egy balesett amott, hopp és már el is fogyott az út alólam. Egy kis levezető vasárnap esti májszázs, mindenki örül és zárhatjuk a hetet a hétfő reggeli bringával! ;)

Többi kép: https://1drv.ms/f/s!Aro-7vbPtepyqgmi_PXF9sM3xcmJ

A bejegyzés trackback címe:

https://dindini.blog.hu/api/trackback/id/tr9413014270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása