Hangulatjelentés

Hangulatjelentés

Új dimenziók

2018. február 23. - DiniD

Juhuuuu újra itt vagyok, köztetek! Rettentő régen jelentkeztem és rettentő sok mindent éltem is át azóta! Meg is kell dolgoztatni a piciny agyacskámat, hogy reprezentálni tudjak mindent.

Január, havazások, az utolsó napok, bezárul egy ajtó, de nyílik egy másik, közel a cél, látod, nem sok kell...ja ez már egy másik szöveg. Szóval egy lábbal kiléptem a kézilabdások társadalmából, bejeztem munkálataimat a Kispestnél, utolsó hétvégémet Hajdúnánáson töltöttük. Felkészülési torna, közel a tavaszi szezon indulásához, családias hangulat, vadkelet, éjszakai fürdő és pótolhatatlan helyi reggeli. Kinek a tojás, kinek a sült vér ízlett jobban. Ez azért nagyon hiányozni fog! Itt egy kis ízelítő a reggeliből is:

img_20180128_082951.jpg

Szóval az új ajtó, olyannyira nyílik, kinyílt, hogy a kilincsre csak a kezemet kellett rárakni. Jó hely, jó emberekkel, mi kell még. Jaaa tudom már, időőő, tovább folytatódik a naptár legózása, ellenben azt csinálok amit szeretnék, viszonylag úgy ahogy szeretném!! Ez az egyik legfontosabb, no meg térerő legyen azért! Itt tudtok hozzám időpontot kérni :)

Persze a hétvégéim sem szabadultak fel teljes mértékben, leginkább semennyire. Idén is elkezdődött a továbbképzések dömpingje, flossing, rehab tréner, fdm, idén újra új dimenziók nyílnak meg a gondolkodásomban, és a kezeléseimben is. Rettentően fontosnak érzem és gondolom a maximális hatásfokot a hivatásomban, megtisztelve érzem magam, hogy több válogatottat is dolgozhatok, a "profik pedig profikkal dolgoznak". Úgyhogy idén sem tétlenkedem itthon, lesz utazás is bőven. A mauritiusi élményeket nehéz lesz überelni, de a lehetőség adott, Olimpiára, Világbajnokságra, Európa Bajnokságra nem minden nap utazik egy ember. Hajrá Magyarok!!!

És persze ezt le ne felejtsem, ma sikerült először! Jöhetnek a miértek:

labda.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dindini.blog.hu/api/trackback/id/tr4913692858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása